İstanbul doğası, tarihi, kültür ve sanat yaşamı ile birçoğumuzun vazgeçemeyeceği bir şehir. Peki sevdiklerimizle, İstanbul’da neler yapabiliriz? İstanbul’un dışına çıkmadan, bol maceralı bir gün geçirebilmeniz için yapabileceğiniz 8 aktiviteyi sizin için derledik.

İstanbul'da Ailecek Yapılabilecek Aktiviteler

İstanbul'da Ailecek Yapılabilecek Aktiviteler

Birçok farklı kültürün hayat bulduğu iki kıtayı bağlayan bir şehirde eğlenmek için de elbette birçok seçeneğiniz mevcut. Öğrenme ve eğlenmeyi bir araya getiren deneyimler ile kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz aktivite tavsiyelerimiz şunlardır:

Kemerburgaz’da ATV Safari

Belgrad Ormanı’na doğru macera dolu bir yolculuğa ne dersiniz? Kemerburgaz’da safari turu ile günün stresini atabilir, eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Zorlu arazide doğada olmanın, macerada zirveye çıkmanın ve sevdiklerinizle birlikte eğlenmenin keyfi için bu deneyimi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Twizy ile Boğaz Turu

Twizy ile Boğaz Turu

Belgrad Ormanı’na doğru macera dolu bir yolculuğa ne dersiniz? Kemerburgaz’da safari turu ile günün stresini atabilir, eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Zorlu arazide doğada olmanın, macerada zirveye çıkmanın ve sevdiklerinizle birlikte eğlenmenin keyfi için bu deneyimi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Sarıyer’de Paramator Macerası

Yeryüzünde deniz, gökte bulutların olduğu özgürlük dolu bir maceraya davet ediyoruz sizleri. Uçuş keyfini denizin üzerinde paramator macerası ile yaşayabilirsiniz. Eğlenceye ayırdığınız bu zamanı özgürlüğün getireceği huzur ve dinlenmişlik hali ile tatlı bir anıya dönüştürebilirsiniz. Sarıyer’de Paramator Macerası sizi bekliyor, bu macerayı daha fazla ertelemeyin.

Gümüşdere’de At Safarisi

Gümüşdere’de At Safarisi

Atları sevenler burada mı? Doğada olmanın keyfini, huzurunu ve mutluluğunu atlar ile safari yaparak kocaman bir maceraya dönüştürebilirsiniz. Üstelik bunun için birbirinden güzel merkezleri de değerlendirebilirsiniz. 

Gümüşdere Ormanı’nda ağaçların, yeşilin bol olduğu doğanın tam merkezinde veya Gümüşdere Plajı’nda denizin ve kumsalın size eşlik ettiği bambaşka bir doğada atla safari yolculuğuna çıkabilirsiniz. Ayrıca bu deneyim için meyve ağaçlarının, sebze bahçelerinin ve Belgrad Orman yolunun ruhunuza dinginlik katacak güzelliği ile maceralı bir yolculuk için Bahçeler Arası At Safari seçeneğini de değerlendirebilirsiniz.

Şile’de Doğa Yürüyüşü

Doğa; ruhumuza iyi gelen enerjisi ile keyifli bir gün geçirebilmek için her zaman gidebileceğimiz bir uğrak yeri, yemyeşil bir yuva ve her zaman huzur veren sonsuz bir evren. Bu evrende siz de bir yolculuğa çıkın, bunun için Şile’de Doğa Yürüyüşü ya da İstanbul’da kamp aktivitelerini de içeren hayatta kalma eğitimi deneyimlerini değerlendirebilir, ailenizle mutluluk dolu bir gün geçirebilirsiniz. 

Macera Sever Çiftler için İstanbul Aktiviteleri

Macera Sever Çiftler için İstanbul Aktiviteleri

Şile’de Dalga Sörfü

Dalgaların dilinden anlamak ve sörf macerasının tadını çıkarmak için Şile’de Başlangıç Seviye Sörf Dersini değerlendirebilirsiniz. Dalgalarla dost olabilir, gökyüzünün ve denizin birleştiği ufuk çizgisine doğru eğlence dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Denizin maceralı yönünü keşfettiğiniz bu deneyimi, sevdiklerinizle birlikte paylaşmak için geç kalmayın diyoruz.

Kano ile Boğaz Turu

Çoğu zaman uzaktan seyrettiğiniz boğazın doğasını, bir de kano keyfi ile yaşayın. Sevdiklerinizle birlikte kürek çekerek masmavi dalgalarda, iki kıtanın arasında olmanın macerası ile eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Bunun için İstanbul Boğazı’nda Kano Keyfi deneyimini tatil günü planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Gün Batımında Bir Yat Turu

İstanbul’u, İstanbul Boğazı’ndan günün farklı saatlerinde seyretmenin ve benzersiz manzaranın keyfini çıkarmanın bir yolu var; İstanbul’da Deniz Gezileri. Boğazın ufuk çizgisindeki gün batımını ve gün doğumunu seyredebileceğiniz, Prens Adaları’na doğru tatlı bir yolculuğa çıkabileceğiniz, dilerseniz kahvaltı veya akşam yemeği zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz birbirinden özel seçenekleri ile yat turları sizi bekliyor. Boğaza kavuşmak için sevdiklerinizi de, muhteşem İstanbul Boğazı’nı da bekletmeyin!

İstanbul Macerası için Bucketlist’i Ziyaret Edin!

Eğitim veya iş meşguliyetleriniz nedeni ile İstanbul’dan çıkamayacağınız dönemleriniz için sadece bir ya da birkaç gününüzü ayırarak macera dolu deneyimler satın alabilirsiniz. Böylelikle kaliteli küçük bir tatil günü planlayabilir, sevdiklerinize ve kendinize iyi bir vakit ayırabilirsiniz. Siz de “hayat böyle güzel dedirten deneyimler” için Buckelist’e hemen şimdi kaydolarak eşsiz deneyimlerinizin planlarını kolaylıkla oluşturabilirsiniz. 

Bir Yorum Yazın

PIN IT
Yapılacak harika şeyleri keşfedin!
This is default text for notification bar