Arkadaşlarınızla güzel ve eğlenceli bir hafta sonu geçirerek tüm haftanın yorgunluğunu üzerinizden atabilir ve yeni haftaya enerji dolu bir şekilde başlayabilirsiniz. Bunun için hafta sonu planlarınızda yer almak üzere sizin için derlediğimiz aktivite önerilerini en yakın arkadaşlarınızla birlikte değerlendirebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla Dışarıda Yapabileceğiniz Aktiviteler Nelerdir?

Her buluşma planında ne yapacağınızı kara kara düşünüyorsanız, aşağıda sizin için listelediğimiz aktivite önerilerinden birini seçerek eğlence ve macera dolu bir gün geçirebilirsiniz.

1) Go Kart ile Hızınıza Eğlence Katın

Go Kart ile Hızınıza Eğlence Katın

Yaşamı daha yaşanılabilir kılan dostlarınızla yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri de birlikte bir maceraya katılmaktır. Bunun için Bucketlist’in size sunduğu Go Kart deneyimi iyi bir seçim olacaktır. 1.700 metreyi bulan parkur yolculuğunuzda sevdiklerinizle tatlı bir yarışa girebilir, eğlencenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Hızınıza eğlence katmak için hemen bu hafta sonunuzda bir Go Kart deneyimi planlayabilirsiniz.

2) Motocross ile Sürüş Deneyimi Yaşayın

Motocross ile Sürüş Deneyimi Yaşayın

Sürüş deneyimlerinizi dış mekan aktiviteleri ile desteklemek isterseniz, Motocross tam size göre! Doğanın keyifli bir macera yolculuğu için var olan yollarını Motocross/Enduro ile eğlenceye dönüştürebilir, hafta sonunuzu enerjik bir deneyim ile geçirebilirsiniz. Bu mutluluğu paylaşmak için arkadaşlarınızla birlikte bu deneyimi Bucketlist ile satın alabilirsiniz.

3) Paintball ile Renkli Bir Hafta Sonu Geçirin

Paintball ile Renkli Bir Hafta Sonu Geçirin

Savunma ve hücum stratejilerinin eğlenceye dönüştüğü Paintball savaşlarında, arkadaşlarınızla birlikte mücadele etmenin getirdiği heyecanı yaşayabilirsiniz. Özel ekipmanlar, kamuflaj giysiler, savunma ve hücum anınızda renk şöleni sağlayacak araçlarla hafta sonu eğlencenizi rengarenk hale getirebilirsiniz. Beykoz, Kartal, Şile’de bulunan paintball deneyiminizi Bucketlist ile satın alabilirsiniz.

4) Tenis ile Bedeninizi Harekete Geçirin

Tenis ile Bedeninizi Harekete Geçirin

Tenise ya da farklı spor alanlarına karşı bir merakınız varsa ve bunu sürekli erteliyorsanız, bu hafta sonu spor aktiviteleri için gelişim sağlayacağınız bir hafta sonu olacağına kendinize söz verin. İlk adım olarak tenis eğitimi deneyimleri ile sözünüzü tutmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede beden, zihin ve ruhunuzda hissedeceğiniz yeni bir spora başlamanın getireceği enerji ile yeni bir haftaya başlamanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

5) Hayatta Kalma Eğitimleri ile Yeni Bir Deneyim Yaşayın

Hayatta Kalma Eğitimleri ile Yeni Bir Deneyim Yaşayın

Doğayı hep güneşli, aydınlık günler ile anımsamayı severiz. Eğer iyi değerlendirebilirsek doğa bize mücadele etmeyi, dayanıklı olmayı, gökyüzünde alışkın olduğumuz o aydınlık olmasa dahi hayatta kalabilmeyi de öğretir. Siz de bu hafta sonunuzu arkadaşlarınızla birlikte doğada hayatta kalma deneyimleri ile geçirme fikrini değerlendirebilirsiniz. Unutmayın doğayı tanımak, Bucketlist’te bir rezervasyon yapmak kadar size yakın!

6) Korku Evi Deneyimi ile Gerilimi Hissedin

Korku Evi Deneyimi ile Gerilimi Hissedin

Bu hafta sonu korku ve gerilime dayanıklı, stratejik adımları seven arkadaşlarınızla iyi bir ekip oluşturabilir, onları korku evi deneyiminin getireceği aksiyona davet edebilirsiniz. Bu sayede birçok aşamada çözüme ulaşmak için kullanacağınız zihin becerilerinizi de gerilim dolu bir ortamda test etme olanağı bulabilirsiniz. Adrenalin, heyecan, gerilimin tatlı bir anıya dönüştüğü bu deneyimi hafta sonunuz için planlayabilirsiniz.

7) Hayal Gücünüzü El Becerileriniz ile Buluşturun

Hayal Gücünüzü El Becerileriniz ile Buluşturun

Zihninizi dinlendirmek isteyeceğiniz bir hafta sonu için ise Heykel Atölyeleri sizi bekliyor! Bu atölyelerde sevdikleriniz ile birlikte zihninizdeki heykelleri kendi ellerinizle tasarlayabilir, evinizin en tatlı köşesinde bu tasarıma da yer verebilirsiniz. Ellerinizle şekil verdiğiniz kilin, size özgü bir sanat eserine dönüşme yolculuğu için tüm detaylara Bucketlist’i ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Evde Arkadaşlarınızla Hangi Aktiviteleri Yapabilirsiniz?

Bilim ve sanatın gelişerek varlığını sürdürebilmesi için fikirlerle dolu bir zihne ve bu fikirleri işleyecek bir ruha ihtiyaç vardır. Yaşamınızı daha güzel hale getirebilecek düşünceler üretebilmek için ilgi alanlarınızın uyumlu olduğu arkadaş grubunuzla her hafta sonu bir gelişim günü planlayabilirsiniz. Bilim, sanat, kültür, şiir ya da ilgi alanınıza uygun bir blog tasarlayabilir, isterseniz yapılandırılmış bir sohbet havasında youtube içerikleri de oluşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra sıcak bir kahve eşliğinde kitap okuma günleri de düzenleyebilirsiniz. Eğer daha eğlenceli bir şeyler arıyorsanız, arkadaşlarınızla birlikte evde bir kareoke günü düzenleyerek tüm stresinizi atabilirsiniz. Böylece yeni haftaya enerji dolu bir hazırlık yapabilirsiniz.

Hafta Sonunun Neşesini Bucketlist Deneyimleri İle Yaşayın

Hafta sonlarının neşesini Bucketlist’in deneyimleri ile arttırabilir, arkadaşlarınızla eğlence dolu aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınıza, sevdiklerinize, dostlarınıza vakit ayırabildiğiniz ve bunu keyifli aktiviteler ile donattığınız bir hafta sonu olsun. Siz de “hayat böyle güzel dedirten deneyimler” için Buckelist’e hemen şimdi kaydolarak eşsiz deneyimlerinizin planlarını kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

PIN IT
Yapılacak harika şeyleri keşfedin!
This is default text for notification bar