Günümüzde kurumsal hediye fikirleri, iş dünyasında var olan yeni kuşakların seçimleri doğrultusunda değişmekte ve geçmiş yıllardaki kurumsal hediye önerileri yerine günümüz dünyasına daha uygun, çeşitlilik gösteren fikirler ön plana çıkmaktadır. Bu yazımızda ise bulunduğu sektörde değer yaratmayı amaçlarken, birlikte çalıştığı insanlara da değer veren kurumlar için orijinal hediye fikirlerine yer verdik.

Deneyim İçeren Kurumsal Hediye Fikirleri

Çalışma ekibinizin, müşterilerinizin, birlikte çalıştığınız diğer şirketlerin kurumunuza olan güvenini, yakınlığını ve bağlılığını sağlamada bir değerlilik atmosferi oluşturmalı ve bunu sürdürmelisiniz. Kurumsal hediye seçimlerinizde deneyim fikirlerinden yararlanmak, bu atmosferin daha etkili bir şekilde oluşturulmasını sağlayabilir. 

1) Ekiple Beraber Yapabileceğiniz Dış Mekan Aktiviteleri

Ekiple Beraber Yapabileceğiniz Dış Mekan Aktiviteleri

Çalışma ekibinizin dayanışma, olumlu bağlılık ve birliktelik duygularını güçlendirmenin en iyi yollarından biri de onları ortak bir hedef için birlikte mücadele edecekleri bir oyuna dahil etmektir. Bunun için eğlence ve aksiyon dolu Paintball ya da Airsoft deneyimlerini tercih edebilirsiniz. 

Ekip üyeleriniz için bir takım olma anlayışını bir oyun içerisinde deneyimleyerek geliştirebilmek, çalışma yaşamlarındaki verimliliği ve üretkenliği de arttırmaya yardımcı olacaktır.

2) Macera Dolu Anlar İçin Deneyim Hediyeleri

Türkiye'de İlk Ortaya Çıkışı

Kurumsal hediye tercihlerinizde macera dolu deneyimlerin unutulmaz hatıralar oluşturarak çalışma yaşamında da enerji dolu bir verimliliğe dönüşebileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Macerayı doğada yaşamak için 4×4 Safari , ATV Safari, Motocross deneyimlerini ya da günün macerasını piste taşımak için Go Kart deneyimini değerlendirebilirsiniz.

3) Yeni Bir Beceri Kazandıran Deneyim Hediyeleri

Yeni Bir Beceri Kazandıran Deneyim Hediyeleri

Çalışma yaşamı dahil yaşamın tümü için dingin bir zihne sahip olmak hepimizin ihtiyacı olan bir şey. Bunun için yeni bir beceri kazandırabilecek atölye deneyimlerini kurumsal bir hediye olarak tercih edebilirsiniz. Ahşap bir tablo ya da mumluk, seramik tabaklar, cam üzerine resim gibi yeni deneyimler; heykel yapımı, bitki severler için ekolojik bir dünya armağan eden teraryum atölyesi ve huzurlu bir zihne kavuşmayı sağlamada yardımcı olabilecek daha birçok deneyimi kurumsal hediyeler listenize ekleyebilirsiniz.

4) Doğada Olmanın Keyfine Doyulamayacak Deneyim Hediyeleri

Doğada Olmanın Keyfine Doyulamayacak Deneyim Hediyeleri

Yoğun çalışma temposunun getireceği rutinler arasında çalışma arkadaşlarınıza ya da müşterilerinize doğada olmayı armağan etmek, iyi bir kurumsal hediye seçimi olabilir. Bu konuda ekibiniz için Şile’de Trekking deneyimi huzur dolu bir gün geçirmelerine yardımcı olabilir. Ayrıca dağcılık macerasını, kamp deneyimi ya da doğada hayatta kalma eğitimlerini içeren çeşitli aktiviteleri de bu doğrultuda değerlendirebilirsiniz.

5) Hem Zihinsel Hem Bedensel Aktifliği Arttıracak Deneyim Hediyeleri

Hem Zihinsel Hem Bedensel Aktifliği Arttıracak Deneyim Hediyeleri

Egzersiz yapmak fiziksel yararlılığının da ötesinde beyin aktivitelerine bağlı olarak bilişsel ve duygusal etkililiği olan bir etkinlik olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle yeni bir spor deneyimi, çalışma yaşamını da olumlu etkileyebilecek bir iyilik hali sağlayabilir. Bunun için okçuluk, dövüş sporları ya da tenisi tercih edebilirsiniz.

6) Gezmeyi Seven Bir Ekip İçin Deneyim Hediyeleri

Gezmeyi Seven Bir Ekip İçin Deneyim Hediyeleri

Gezmeyi ve İstanbul’u sevenler için ise denizde ya da karada İstanbul’u ekipçe yeniden keşfedeceğiniz deneyimleri inceleyebilirsiniz. Çalışma yaşamınızdaki bir kutlama için size ve ekibinize uygun bir deniz gezisi seçeneğini oluşturabilir ya da Boğaz Hattını küçük şirin araçlarla turlayabileceğiniz Twizy ile Boğaz Turu deneyimini değerlendirebilirsiniz.

Kişiselleştirilebilen Kurumsal Hediye Fikirleri

Kişiselleştirilebilen Kurumsal Hediye Fikirleri

Ekip üyelerinizin, müşterilerinizin, birlikte işbirliği içerisinde olduğunuz her bir insanın özel hissedebileceği kişiselleştirilebilen kurumsal hediyeleri de tercih edebilirsiniz. Bunun için isim yazılabilen nesne armağanlarının da ötesinde TEMA vakfına, isme özel fidan bağışı yapabilirsiniz.

Doğum Günü Hediyeleri

Çalışma arkadaşınız için doğum günü hediyesi düşünüyorsanız; manyetik bir kum saati, ışıklı bir kitap okuma gözlüğü, defter ya da dosyalama seti, seveceği bir tablo ya da bir bibloyu iyi dilekler içeren bir not eşliğinde armağan edebilirsiniz.

Promosyon Hediye Fikirleri

Kurumunuz için ilk alışverişte kullanılabilecek hediye kuponları veya ilk birlikte satın alımlar için özel indirimler, belirli günlerde yapılan satın alma işlemlerinde bulunduğunuz sektöre göre oluşturabileceğiniz elektronik ürünler, sırt çantası ya da laptop çantaları; her bir alışveriş için şık bir not defteri seti, USB bellek, termos, powerbank, kablosuz hoparlör gibi ürünleri promosyon programınıza dahil edebilirsiniz.

İşe Başlama Hediyeleri

Yeni bir kariyere başlayan yakınlarınız için; anlamlı sözlerden oluşan bir motivasyon tablosu, bardak, çalışma yaşamını yansıtan bir minyatür ya da bulunduğunuz çalışma sektörünü konu edinen iyi bir gelişim kitabını da tercih edebilirsiniz.

Bucketlist Deneyimleri İle Kurumsal Hediyeleriniz İçin Orijinal Seçimler Yapın

Kurum kültürünüzü hoş bir yöntemle inşa ederken, kurumsal hediye fikirlerinizi de oluşturmaya başlayabilirsiniz. Kurumunuz için olumlu tutumlar oluşturabilecek deneyim hediyeleri fikirleri arasında Bucketlist’in hediye kartı seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Böylelikle zaman ve ulaşılabilirlik bakımından da avantajlı bir tercihte bulunabilirsiniz. Siz de “hayat böyle güzel dedirten deneyimler” için Buckelist’e hemen şimdi kaydolarak eşsiz deneyimlerinizin planlarını kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

PIN IT
Yapılacak harika şeyleri keşfedin!
This is default text for notification bar