14 Şubat’ın yaklaşmasıyla birlikte sevgililer birbirlerine hediye alma telaşına kapılır. Konu sevgiliniz olunca seçilecek hediyede de oldukça titiz davranmak istersiniz. Sayısız seçenek arasından sizi en iyi yansıtacak hediyeyi bulmak ise oldukça zor olabilir. 

Neyse ki sizler için bu yazıda derlediğimiz etkinlik seçenekleri, Sevgililer Günü’nde yapılacak en güzel aktivitelerden oluşuyor. Sevgilinize klasik bir hediye almak yerine ona birlikte biriktireceğiniz bir anı armağan edebilirsiniz. İşte, Sevgililer Günü’nde yapabileceğiniz birbirinden harika aktivite fikirleri!

Macerayı Seven Çiftler İçin Bungee Jumping

Macerayı Seven Çiftler İçin Bungee Jumping

Adrenalin tutkunuysanız ya da “Hayatımda unutamayacağım bir şey yapmak istiyorum,” derseniz Fethiye’de bungee jumping yapmaya ne dersiniz? Bungee jumping, güvenli ekipmanlar ve uzmanlar eşliğinde yapıldığı takdirde sanıldığından çok daha güvenli ve eğlenceli bir spordur. 

Çoğu kişi yükseklik korkusuyla buna asla cesaret edemese de herkesin hayatta bir kere deneyimlemesi gereken bir aktivitedir. Bu sebeple Sevgililer Günü’nde yapılacak en çılgın tercih sizinki olacak. Sevgilinize hayatı boyunca unutamayacağı bir deneyim yaşatmak isterseniz kararınızı verin ve hemen yola çıkın. Muğla Fethiye’de bungee jumping için yerinizi ayırtın.

Romantik Anlar Sunan Deniz Gezileri

Deniz, her zaman için sevgililerin buluşma noktası olmuştur. Hislerinizi paylaşmak ve keyifli vakit geçirmek için deniz kıyısı her zaman güzel bir tercihtir. Hele ki söz konusu İstanbul Boğazı ise onun eşsiz güzelliğiyle büyülenmemek elde değil. 

Sevgililer Gününüzü en romantik anılarınızdan birine dönüştürebilirsiniz. Eğer sevgiliniz deniz manzaralarını seviyorsa bu plan sizin için en iyi seçeneklerden biri olacaktır. Kiralayacağınız yat ile Boğaz’da gün doğumunu birlikte seyredebilirsiniz. 

Aynı şekilde size özel yat ile gün batımını izlerken romantik bir anın içine kendinizi bırakabilirsiniz. Bu yolculukta dilerseniz sevgilinizle romantik ve samimi bir yemek de size eşlik edebilir. Eğer denizde huzurla vakit geçirmek istiyorsanız sitemizde sizi harika seçenekler bekliyor, hemen inceleyin.

Sevgililer Günü Hediyelerini Birlikte Tasarlayın

Sevgilinize sıradan bir hediye almak yerine hediyelerinizi birlikte tasarlayıp yapmaya ne dersiniz? Eğer bu fikir size sıcak geldiyse Sevgililer Günü’nde yapılacak en samimi aktivitelerden biri de seramik atölyesine gitmek olabilir. 

Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen seramik, heykel ya da ahşap atölyelerinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu atölyelerin en güzel yanı ise dilediğiniz eseri kendi ellerinizle ve hayal gücünüzle üreterek sevgilinize hediye edecek olmanız. Böylece Sevgililer Günü’nde verebileceğiniz el emeği bir hediyeniz olabilir. 

Seramik atölyesine katılıp sevgilinize bir obje, bardak, kupa ya da tabak tasarlayabilirsiniz. Ahşap veya heykel atölyesinde sevdiği bir hayvana şekil verebilirsiniz. Seramik, cam veya ahşap atölyelerinde geçirdiğiniz kaliteli vakit, ilişkinize ve size iyi gelerek harika bir Sevgililer Günü aktivitesi olacak.

Doğada Huzur Bulun

Doğa yürüyüşü, sevgilinizle her mevsimde yapabileceğiniz harika bir aktivitedir. Stresten ve kalabalıktan uzaklaşarak doğada huzurla baş başa vakit geçirmek, size ve sevgilinize çok iyi gelecektir. Bu Sevgililer Günü’nde, birbirinden harika doğal rotalarda sevgilinizle el ele uzun bir yürüyüşe çıkmaya ne dersiniz? 

Kış aylarında bambaşka bir güzellikle karşımıza çıkar doğa. Eğer keşfetmeyi seven, doğaya karşı ilgili olan bir çiftseniz bu etkinlik, Sevgililer Gününüz için muhteşem olabilir. Yürüyüş keşif rotaları önceden belirlenmiş olan ve bu noktaları iyi bilen uzman kişiler rehberliğinde yapacağınız etkinlikte hem oldukça güvenli hareket etmiş olursunuz hem de rotadaki detayları bilen biri ile gezmenin imkânlarından faydalanabilirsiniz. 

Bu sayede çevredeki bitkileri inceleyebilir, sevgilinizle el ele yürüyerek etkinliği tamamlayabilirsiniz. Eşsiz güzellikteki doğa yürüyüş rotalarını ve Sevgililer Günü’nde yapılacak aktiviteleri sitemizde bulabilirsiniz.

Kahvesever Çiftler İçin Kahve Yapımı ve İçecek Atölyeleri

Sevgililerin buluşmalarına en çok eşlik eden içecek muhtemelen kahvedir. Buluşmalarda kahve etrafında sohbetler edilir. Bu sebeple Sevgililer Günü’nde yapılacak en güzel aktivitelerden biri de içecek atölyelerine katılmaktır. Bu etkinlik; kahve çekirdeklerinin farkını, aromalarını ve kokularını ayırt etmenizi ve öğrenmenizi sağlar. 

Atölyede hem kendi kahvelerinizi ve içeceklerinizi yapar hem de sevgilinizin damak zevkini daha yakından tanımış olursunuz. Kahve kokularıyla büyüleneceğiniz bu aktiviteye Sevgililer Günü’nde gitmek isterseniz sitemizdeki atölyelere bakabilirsiniz.

Hayvansever Sevgililer İçin Atlı Safari

Hayvanları seviyor ve Sevgililer Günü’nde asla unutamayacağınız bir aktivite arıyorsanız kesinlikle atlı safariye göz atmalısınız. Öyle ki atlar, hem asil hem de eğitimli canlılardır ve insanlarla iletişimleri çok kuvvetlidir. Onları sadece görmek veya beslemek için bile olsa bir at çiftliğine muhakkak uğramalısınız. 

Sevgiliniz ile atlı gezintiye çıkmak ise bambaşka bir deneyim olacaktır. Daha önce hiç ata binmediyseniz eğitmenler sizleri yönlendirerek güvenli bir şekilde gezinmenize ve birlikte fotoğraf çekinmenize yardımcı olacaktır. Ormanda, sahilde ve geniş alan gibi pek çok yerde atlı gezinti aktiviteleri yapılmaktadır. Sevgililer Günü etkinliği olarak dilediğiniz mekânı tercih edebilir, hemen bir atlı safariye sevgilinizle kaydolabilirsiniz.

Eşsiz Kar Manzaraları Eşliğinde Kayak ve Şömine Sohbetleri

Kar manzaraları eşliğinde, şömine kenarında romantik bir akşam… Kayak tatili, Sevgililer Günü’nde yapılacak aktiviteler arasındaki o ideal seçenek olabilir. Üstelik Sevgililer Günü, tam da kayak mevsiminde! Bu etkinlik, kışı ve kar manzaralarını sevenler için mükemmel bir fırsattır. Daha önce kayak yapmayı deneyimlemediyseniz profesyonel eğitmenler yardımıyla kısa sürede kaymayı öğrenebilirsiniz. 

Kayak turları hem eğlenmenize imkân tanır hem de doğaya yakın olmanızı ve temiz hava almanızı sağlar. Ayrıca akşam yemekleri sırasında ve sonrasında şömine önünde kar manzaralarını izlemek, harika bir Sevgililer Günü aktivitesine dönüşecektir. Sizin için en uygun olan tarihlerdeki kayak aktivitesini seçerek Sevgililer Günü’nüzü unutulmaz kılabilirsiniz.

Korku Evi Deneyimini Birlikte Yaşayın

“Hayır, ben daha çılgın bir şey yapmak istiyorum,” derseniz korku evi, Sevgililer Günü’nde yapılacak aktiviteler arasında yer alan en çılgın etkinliklerden biri olacaktır. Son yıllarda oldukça popüler olan korku evleri, herkesin en az bir kere deneyimlemesi gereken bir test gibi. 

Bu evlerde pek çok farklı hikâye ve kurgu ile tasarlanmış oyunlar mevcut. Eve girdikten sonra içeride sizi neyin beklediğini gerçekten tahmin edemeyeceksiniz. Korkmayacağınızı düşünerek hafife almayın, hemen birini seçin ve bir şans verin. 

Korku evine sevgilinizle birlikte gidip birbirinizin en doğal hâllerini görmekten keyif alacaksınız. Yıllarca unutamayacağınız ve anlatacağınız bir Sevgililer Günü anısına sahip olabilirsiniz. Hatırlatmakta fayda var ki korku evine iki bilet almadan önce sevgilinizin bundan hoşlanacağından ve çıktıktan sonra hâlâ sevgili olacağınızdan emin olun.

Sevgililer Günü’nü Unutulmaz Kılacak Deneyimler Bucketlist'te!

Sizler için derlediğimiz seçenekler dışında daha pek çok harika öneriyi Bucketlist’te bulabilir, sizin için en uygun ve heyecan verici aktiviteye katılabilirsiniz. Bucketlist’te kendi şehrinizde yapılan etkinliklerin yanı sıra heyecanla gitmek isteyeceğiniz sayısız Sevgililer Günü aktiviteleri de bulunmakta. Bu sayede özel günlerinizi unutulmayacak anılarla süsleyebilir, Sevgililer Gününüzü harika bir şekilde geçirebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

PIN IT
Yapılacak harika şeyleri keşfedin!
This is default text for notification bar